t r a p s p i j l e n . n l

Alle geleverde spijlen zijn vervaardigd van staal (de staf) gecombineerd met een slagvaste kunststof voor het ornament. De spijlen zijn daardoor zeer duurzaam en hebben een fraaie detaillering.

Voor de genoemde prijzen worden spijlen geleverd met een lengte tot maximaal 100 cm. Voor een meerprijs kunnen langere spijlen worden geleverd. Houdt u bij het opnemen van de maat rekening met het feit dat u 5 cm extra dient op te geven voor de verwerking van de spijl in het hout van de trap.

Indien de door u gewenste spijl niet is afgebeeld, kunt u informeren, onder toezending van een afbeelding, of deze inmiddels aan het assortiment is toegevoegd. Indien dat niet het geval is, kan de door u gewenste spijl tegen een meerprijs gemaakt worden. De meerprijs is afhankelijk van de complexiteit van de vorm van de spijl.

Voor buitenwerk adviseren wij de toepassing van een roestvrijstalen spijl. Deze wordt geleverd tegen een meerprijs, afhankelijk van de dagprijs van het rvs zonder verdere kosten. Indien u binnenspijlen buiten verwerkt wordt daarop geen garantie gegeven. De mogelijkheid bestaat dat de spijl gaat roesten.

De spijlen worden standaard geleverd voorzien van 1 laag lichtgrijze grondverf. Tegen een meerprijs is een andere afwerking mogelijk. De polychrome spijlen zijn voorbeelden van een creatieve verwerking van de spijl. De spijlen worden niet standaard polychroom geleverd. Tegen een meerprijs is dat wel mogelijk.

De vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro, exclusief BTW.
De betaling dient vooraf te geschieden.
De levertijd bedraagt 14 dagen na ontvangst van de betaling.
Bij bestellingen tot 30 kilogram worden de verzendkosten volgens het standaard posttarief in rekening gebracht.
Bij een grotere bestelling is de levering franco huis.
Afhalen is op afspraak mogelijk.

Mollema Balusters en Ornamenten
Huijgensstraat 16
2515 BD Den Haag
Tel. 070 388 6602
Mob. 06 2492 8808
Fax 070 388 6579
ING 433 78 19
NL 0660.64.272.B.01
KvK Haaglanden 27354634